Fillers & Rynkbehandlingar

PRP-behandling

PRP-behandling är mycket effektiv för föryngring av ansikte, hals och händer.

PRP, Platelet Rich Plasma, är blodplasma som har berikats med blodplättar och är en injektionsbehandling med ditt eget blod. PRP är den perfekta behandlingen för dig som önskar en ”naturlig” behandling då materialet är ditt eget.

När vi människor åldras så förlorar huden sin elasticitet, det som försvinner från kroppen är hyaluronsyra samt vårt kollagen. PRP hjälper till att återskapar dessa ämnen i huden. Resultatet ger en yngre och tåligare hud med färre rynkor och ökad elasticitet.

PRP mot håravfall

Den trombocytrika plasman injiceras sedan med små stick i hårbotten. Blodplättarna ger där ifrån sig tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig. Denna metod fungerar även för att ge transplanterade hårsäckar den extra näring som de kan behöva för att börja producera hår.

PRP-behandlingen ger inga biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier. Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga tillsatser. Patienten kan uppleva viss irritation och vara extra känslig i hårbotten direkt efter behandlingen, men det brukar gå över inom några timmar. Efter behandlingen ska patienten inte träna och eller duscha på 24 timmar.

Fillers och rynkbehandling

Vi har lång erfarenhet av Restylane, Perlane och Botox. Boka en konsultation så berättar vi mer!