Ansikts-, rynk- & ärrbehandlingar

Secret

Radiofrekvens(RF) och Rynkbehandling
Ansiktslyftning, rynk reducering och ärr

Secret är utformat enligt synergi effekten av exakt kontrollerade bipolära RF pulser och minimalt invasiva mikro-nålar för icke kirurgiska behandlingar som tex ansiktslyftning, Rynk reducering och ärr genom att skapa koagulering i huden. En sådan kombination minskar behandlingstiden och återhämtningstiden betydligt jämfört med en fractionell laserbehandling. Dessutom kan den behandla alla hudtyper, även mörkare hud med låg risk för att bränna huden.

Microneedling + NCTF

En nålbehandling som stimluerar produktionen av kollagen och förbättrar hudens textur och välmående. En behandling för anti-age föryngring.

Genom att penetrera huden med små mikro-nålar orsakar man en kontrollerad skada som gör att huden börjar reparera området. När reparationen satt igång börjar kroppen att frisätta tillväxtfaktorer och fibroblaster som ökar produktionen av kollagen och elastin, som gör att huden blir spänstigare, mer välmående och slätare.

Vi på Curos Skin Clinic använder oss även av NCTF vitamincocktail i samband med behandlingen som gör att huden får extra mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster.